Check us out!

Blijf up-to-date via onze Facebook-pagina. Je vindt de pagina hier:

Hier.


Sneak peeks

Vind je het leuk om een kijkje achter de schermen te nemen? Volg ons op Instagram.

Instagram


Consultant?

We hebben een speciale aanbieding voor draagconsulenten. Email ons voor meer info: sales@wearewovens.com


Community

Word lid van de We Are Wovens community! Reviews, fun en nog veel meer.

Community


Wraps made for you

Je kleine baby dichtbij je houden tijdens je dagelijkse bezigheden, daar weten wij mama’s alles van. We Are Wovens houdt je kleine baby dichtbij op een comfortabele en stylische look. Voel je fantastisch met je kleine zo dichtbij terwijl je er ook nog hip uitziet.

Al onze draagdoeken worden geproduceerd in Nederland. Hierdoor zijn we nauw betrokken bij het gehele productieproces en zijn we zeker van dat de kwaliteit aan onze eisen voldoet.

Best Italian Spun Cotton

Alleen het beste is goed genoeg voor onze draagdoeken. We gebruiken de beste Italiaanse gekamd katoen in prachtige diepe kleuren. Al het katoen heeft het Oeko Tex certificaat om te kunnen garanderen dat het garen veilig gekleurd is zonder schadelijke chemicaliën.

 

Product Detail

When design meets fashion, de kleuren, het design en het materiaal zijn allemaal belangrijk om de beste draagdoek te maken. We zijn altijd opzoek naar de beste combinaties om de meest mooie draagdoeken te maken. Zie er fantastisch uit terwijl je je baby zo dichtbij draagt.

Mixite Breeze draagdoek we are wovens
How to get your We Are Wovens

Onze draagdoeken zijn te koop via vele webshops en bij verschillende winkels bij jou in de buurt. Check deze pagina waar je ze kan vinden.

 

Ben je geïnteresseerd om retailer te worden? Email ons voor meer info salea@wearewovens.com

Mixite Breeze draagdoek we are wovens
btt